När ska du ta hjälp med ett arbetstillstånd?

För dig som kommer från ett land utanför EU och vill börja jobba i Sverige krävs det en del saker. För det första behöver du ordna med ett arbetstillstånd.

Det är många saker man behöver tänka på om man ska börja jobba i Sverige, men inte kommer härifrån. För de som bor utanför EU är det inte bara att komma hit och börja jobba. Det gäller även om du har ett jobb som väntar. Man måste gå rätt väg och få ett tillstånd att få arbeta.

Det tillståndet kallas arbetstillstånd. Det är något man ansöker om hos Migrationsverket. Dessvärre kan det ta väldigt lång tid innan man får besked om ansökan blivit godkänd. Men den tiden kan man minska ner, om man tar hjälp.

Välj en certifierad byrå för hjälp med arbetstillstånd

Det är inte fel att välja att ta hjälp när man ansöker om arbetstillstånd. Detta både minskar ansökningstiden, och ökar chansen för att lyckas. Det finns bra advokater där ute som är proffs på just ansökningar om arbetstillstånd. Det är dessa du ska vända dig till.

Men för att kunna skynda på processen så är det viktigt att du anlitar en advokatbyrå som är certifierad. I stället för att det kan ta uppemot ett år, kan få du besked inom cirka tio dagar. Det är en enorm skillnad när det handlar om att kunna påbörja sitt nya liv. Vänd dig till en certifierad byrå och få hjälp inom en snar framtid. Ta hjälp med arbetstillstånd av denna advokatbyrå: arbetstillstånd.net

31 Aug 2022