Misstanke om narkotikabrott

En advokatbyrå kan hjälpa till om någon misstänks för narkotikabrott. Man kan även vända sig till dem om man misstänker att ens barn håller på med sådant.

Eva var förtvivlad. Hon hade gjort sitt bästa för att uppfostra sonen på egen hand när hans pappa hade övergett dem. Visst hade det varit väldigt jobbigt många gånger att vara ensamstående mamma, men hon hade gjort sitt allra bästa. Helt ärligt förstod hon inte var det hade gått fel.

Sonen John var nu i tonåren och på senare tid hade han börjat få ett umgänge som helt klart var olämpligt. Nu hade hon börjat misstänka att de till och med sysslade med droger. Det var något som hon själv tog fullständigt avstånd från och absolut inte ville att hennes son skulle vara inblandad i.

Risk att bli anklagad för narkotikabrott

Eva såg för sitt inre hur sonen skulle komma att bli anklagad för narkotikabrott. Själv skulle hon stämplas som en dålig mor, men det var väl det minsta av hennes problem. Hon såg ingen annan råd än att vända sig till en advokat för att få hjälp. Det var kanske ett drastiskt steg att ta, men hon tänkte att advokater har ju tystnadsplikt. Det borde alltså inte betyda att hon utsatte John för risk att bli anklagad.

Förmodligen skulle sonen bli förbannad på henne, men i det långa loppet skulle han förhoppningsvis förstå varför hon gjort på detta sätt. Innan hon hann ångra sig kontaktade hon en advokatbyrå och bestämde tid för en träff. Det kändes som en stor lättnad att ha tagit det första steget. Läs mer om narkotikabrott på denna sida: https://www.narkotikabrott.nu/

27 Jun 2022